Portofoliu

Clienti care Au ales
Pungi Personalizate

Biodegradabile

Beneficiind de o retea nationala de distributie fabrica noastra de pungi biodegradabile personalizate are un portofoliu de clienti din diverse domenii de activitate. Pungile Biodegradabile produse de fabrica noastra se vand in hypermarket-uri si supermarket-uri, farmacii, magazine alimentare sau universale, restaurante, fast food, carmangerii, fabrici de mezeluri, bistro-uri, cafenele, pizzerii si catering, brutarii, covrigarii, patiserii, cofetarii sau alte fabrici cu produse de panificatie.
Ce va oferim ?
Produse de Calitate si

Preturi de Producator

In cei 6 ani de existenta, fabrica noastra de pungi personalitate a devenit cunoscuta pentru consecventa cu care aseaza clientul in centrul tuturor afacerilor sale, oferindu-i mereu produse de calitate, pe masura nevoilor sale.
Fabrica noastra va ofera simulare grafica gratuita, mostre gratuite, livrare gratuita, asistenta pentru alegerea pungii, suport gratuit si preturi avantajoase.
Fabrica de pungi

Timpul necesar unei pungi biodegradabile pentru a se descompune depinde de cantitatea de căldură, lumină, aer și bacteriile la care este expusă.  Spre deosbire de o punga biodegradabila aceasta ar trebui să se degradeze de la 45 de zile la doi ani în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, nu vă faceți griji, pungile biodegradabile sunt concepute pentru a avea o durată de valabilitate decentă; nu vor dispărea doar în timp ce sunt în dulapul din bucătărie !

Pungile biodegradabile si compstabile sunt obținuțe din materiale pe bază de plante, precum amidon de porumb și grâu, spre deosebire de petrol. Aceste pungi nu conțin polietilenă și sunt biodegradate in timp. Unele pungi biodegradabile sunt fabricate din materiale vegetale, în timp ce altele sunt fabricate din plastic normal, care au avut un plus de elemente adăugate pentru a le degrada mult mai repede decât în ​​mod normal.

Pungile compostabile sunt fabricate din 100% materiale pe bază de plante, ceea ce nu este întotdeauna cazul altor pungi biodegradabile. De asemenea, pungile compostabile se descompun mult mai repede, atât timp cât au suficientă căldură. Pungile biodegradabile sunt complet compostabile, astfel încât se descompun într-un ritm similar cu deșeurile alimentare. Acestea totodata sunt create pentru a fi puternice și fiabile. Pungile biodegradabile sunt astăzi la fel de puternice și de încredere ca pungile tradiționale (în mare parte din polietilenă). De la materiile prime, cerneala, până la produsele finite, puteți fi sigur că orice punga produsa de noi se va descompune și nu dăuneaza mediului!